Halo Fixes
Welcome!

This site is a central place to discuss solutions for issues with Halo (for example, if the server lobby is not available).

Hopefully we can help you fix your Halo problems.

You can browse the information here without logging in, but if you register for an account then you can ask questions (or provide answers).
___________________________________________________

¡Bienvenido!

Este sitio es un lugar central para discutir soluciones para los problemas con Halo (por ejemplo, si el lobby de los servidores no está disponible).

Espero que podamos ayudarle a solucionar sus problemas de Halo.

Puede navegar por la información aquí sin iniciar sesión, pero si usted se registra para una cuenta entonces usted puede hacer preguntas (o dar respuestas).

1.10 issues?

View previous topic View next topic Go down

1.10 issues?

Post by jacob88 on Wed May 21, 2014 8:12 pm

Hi so I have the 1.10 update installed on my halo ce server but it won't come up in the browser,
the server is located in Australia my ping to it is about 60, I am in New Zealand, according to the
hosting company they don't block any ports for their game servers, sv_public is set to 1,
any suggestions?

jacob88

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 2014-05-21

Back to top Go down

Re: 1.10 issues?

Post by PÕQ~Technut on Wed May 21, 2014 8:24 pm

Is it running right now? What is name and the IP:port? Are you using any mods (eg. SAPP, Phasor)?

PÕQ~Technut

Posts : 112
Reputation : 11
Join date : 2014-05-05
Location : www.poqclan.com

http://poqclan.com poqtechnut

Back to top Go down

Re: 1.10 issues?

Post by jacob88 on Wed May 21, 2014 9:16 pm

no mods running IP: 27.50.71.10 Port:2301
sv_name "GordonsDungeon.info AUS/NZ #1"

jacob88

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 2014-05-21

Back to top Go down

Re: 1.10 issues?

Post by PÕQ~Technut on Wed May 21, 2014 9:39 pm

You're definitely on 1.10 and I saw your server in my CE 1.10 Lobby. So I don't think it's a server problem.

Lobby:

Make sure your Filter is set to show everything possible (eg. empty servers). And try hitting your Get List button a couple of times. If it still doesn't show to you then it must be a client problem?

PÕQ~Technut

Posts : 112
Reputation : 11
Join date : 2014-05-05
Location : www.poqclan.com

http://poqclan.com poqtechnut

Back to top Go down

Re: 1.10 issues?

Post by jacob88 on Wed May 21, 2014 9:52 pm

Possibly a client problem then,
I'm using a legit version of Halo CE,
I can only see about 5-10 servers in my server browser

Ok it's not a port issue on my end, just checked server browser using my phone same results

And not a firewall issue, turned it off to check,
Is there anything else you can think of,
Is there some special way to install the patch?

jacob88

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 2014-05-21

Back to top Go down

Re: 1.10 issues?

Post by jacob88 on Wed May 21, 2014 10:50 pm

I solved the problem -_-
Show empty servers was set to false

jacob88

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 2014-05-21

Back to top Go down

Re: 1.10 issues?

Post by Sponsored content Today at 3:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum